Nyhetsarkiv

Vi söker en ny medarbetare!

Vi söker en ny medarbetare!

  • 2017-02-08

Just nu söker vi en auditör (inspektör) för leverantörsinspektioner 


Om oss:
Ethos International är en konsultyrå som erbjuder kompetens inom samtliga fyra hållbarhetsområden: mänskliga rättigheter, arbetsrätt, miljö och antikorruption. Vi tillhandahåller helhetslösningar för små och stora företag, såsom hållbarhetsrapportering, utveckling av policydokument och konkreta verktyg, materialitetsanalyaser, due diligence-processer samt granskning och kontroll genom hela värdekedjan. Nu stärker vi upp våra tjänster för leverantörsgranskning på plats, och söker därför en auditör som vill bli en del av oss. 


Om tjänsten:
Som auditör (leverantörsinspektör) ansvarar du för att förbereda, genomföra och följa upp inspektioner av leverantörers hållbarhetsarbete (mänskliga rättigheter, arbetsrätt, miljö och antikorruption). Tjänsten innebär resor inom och utanför Sverige på regelbunden basis (ungefär hälften av arbetstiden). 
 

Kvalifikationer:
Vi söker dig som har ingenjörsutbildning eller motsvarande och som har minst 3 års erfarenhet som auditör inom kvalitet eller miljö. Vi ser gärna att du har arbetat inom tillverkningsindustrin och har erfarenhet av standarder som ISO, OHSAS och SA8000. Du har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska och engelska. Du är noggrann och strukturerad samt har god förmåga att samarbeta och kommunicera. Ett tredje språk är meriterande.

Anställningsform: 
Tillsvidare (6 månaders provanställning)

Omfattning:
Omfattningen av tjänsten är 50-100% och kan diskuteras utifrån den sökandes önskemål

Tillträde:
Snarast efter överenskommelse

Placering:
Stockholm (Observera att resor inom och utanför Sverige ingår i tjänsten)

Välkommen med din ansökan till: sandra.rumelius@ethosinternational.se

Senaste ansökningsdatum: 10 mars


Nu söker vi praktikant inför hösten!

Nu söker vi praktikant inför hösten!

  • 2017-02-08

Varje termin tar vi in en praktikant till Ethos International. Vi söker praktikanter på masternivå som har kunskaper inom mänskliga rättigheter, arbetsrätt, miljö och/eller antikorruption/ekonomi. Du måste ha god datorvana och vara flytande i svenska och engelska både muntligt och skriftligt. Ett tredje språk, fältarbete och relevant arbetslivserfarenhet är meriterande.

Arbetet som praktikant är omväxlande med både stora och små arbetsuppgifter. Det är därför viktigt att du trivs med varierande arbetsdagar i ett högt tempo. Som praktikant får du givetvis hjälp och stöd i ditt arbete, men det är samtidigt viktigt att du är självgående, proaktiv och inte rädd för att ta ansvar. Vi ser helst att praktikplatsen är en del av din utbildning.

Sista ansökningsdag för vårterminen är 30 november och sista ansökningsdag för höstterminen är 30 mars. Skicka ditt CV och ett ansökningsbrev till info@ethosinternational.se så hör vi av oss!