Hitta hit

Ethos Internationals kontor ligger på Sköldungagatan 7 i Stockholm. Vi föredrar att ni väljer kollektiva färdmedel när du besöker oss. Närmaste tunnelbanestation är Tekniska högskolan, uppgång mot Odengatan. Välkomna!

 

Praktisera hos oss

Varje termin tar vi in en praktikant till Ethos International. Arbetet som praktikant är omväxlande med både stora och små arbetsuppgifter.

Vi söker praktikanter på masternivå som har kunskaper inom mänskliga rättigheter, arbetsrätt, miljö och/eller antikorruption/ekonomi. Du måste ha god datorvana och vara flytande i svenska och engelska både muntligt och skriftligt. Ett tredje språk, fältarbete och relevant arbetslivserfarenhet är meriterande. Vi ser helst att praktikplatsen är en del av din utbildning.

Sista ansökningsdag för vårterminen är 30 november och sista ansökningsdag för höstterminen är 15 maj. Skicka ditt CV och ett ansökningsbrev till info@ethosinternational.se så hör vi av oss!

 

Arbetssökande

Ethos International är ett företag under expansion och söker därför ständigt nya kvalificerade medarbetare. 

För att arbeta på Ethos International vill vi att du har en akademisk utbildning i kombination med minst tre års relevant arbetslivserfarenhet från exempelvis en CSR-avdelning på ett företag, en konsultbyrå eller en NGO. Dessutom är erfarenhet från arbete utomlands i Asien, Afrika eller Sydamerika ett krav. Du måste ha god datorvana och vara flytande i svenska och engelska både muntligt och skriftligt. Ytterligare språk är meriterande. 

Skicka in ditt CV tillsammans med ett personligt brev till info@ethosinternational.se.

 

Adress

Sköldungagatan 7, 1 tr
SE-114 27 Stockholm 
Tel: +46 (0)8 440 26 00
Mail: info@ethosinternational.se

 

 

"Som praktikant fick jag möjlighet att omsätta mina universitetskunskaper i praktiken samtidigt som jag fick en mjukstart i yrkeslivet."

Anne von Stockenström